Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Cégmódosítás szerződéssel
2011.7.6 0:20:43


A szerződéses cégmódosítás is teljes értékű cégmódosításA szerződéses cégmódosítás is teljes értékű cégmódosítás

A társasági jog megengedi - a szerződési  jogi elvektől eltérve - a létesítő okirat társasági határozattal történő módosítását. Ez azonban  nem jelenti azt, hogy kizárná a szerződési jog keretein alapuló szerződéssel történő konszenzusos cégmódosítást.. A bírósági gyakorlat szerint a szerződésen alapuló módosítás is ugyanolyan cégmódosítás, mint a legfőbb szerv határozatával történő módosítás. Erről szól a BH 2000/553. sz. döntése, mely szerint a cégmódosítás elvégezhető társasági határozattal vagy szerződéssel is. Az EBH 2000/39.-ben pedig kiemelték, hogy a cég társasági szerződése nemcsak társasági szerződéssel, hanem taggyűlési határozattal is módosítható.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás-al, kft alapítás-al foglalkozik a weboldal elsősorban és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás, kötelező cégmódosítás, könyvelés és székhely) Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is már az eljárásokhoz. Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, kötelező cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése